A felelősség az Öné is.

Gondoljon egészségére és környezetére!

A fenntartható jövőért

A hulladékkezelés közös érdek, érezd a felelősséget!

A tisztább levegőért

A levegő minőségének javítása közös feladatunk és közös felelősségünk.

A családja egészségéért

Válasszunk körültekintően tüzelőanyagot, hiszen az egészségünk a tét!

Fűts okosan! – környezetbarát módon kampányindító rendezvény és konferencia

A Földművelésügyi Minisztérium, az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatósága és a Herman Ottó Intézet közösen szervezi meg „Fűts okosan!” című kampányának nyilvános bemutatását, amelyet szakmai konferencia követ.

 

időpont: 2016. október 20. (csütörtök)

helyszín: Herman Ottó Konferencia Központ, 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

A komplex szemléletformáló kampány célja, hogy felhívja a lakosság figyelmét egyes szilárd tüzelőanyagok használatának veszélyeire és káros hatásaira, valamint alternatívaként elérhetővé tegyen minden olyan információt, amely a helyes fűtési technikát ismerteti és segíti elő.

A társadalmi program ismertetése után a szakmai konferencián bemutatják a tüzelőanyagok kereskedelmére vonatkozó előírásokat, ismertetik a helytelen tüzelés műszaki, egészségügyi kockázatait, a helyes tűzrakás módját, a különböző tüzelőberendezések jellemzőit, fejlődését és a jövőbeni európai uniós és hazai jogszabályi követelményeket. Szó lesz a tüzelőberendezések környezetbarát működtetésének feltételeiről és az égéskör megfelelő működéséhez szükséges részletekről is.

A rendezvény alkalmat ad a Herman Ottó Intézet frissen megjelenő, a környezetbarát fatüzelést részletező kiadványának és kiállításának bemutatására is.

A konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Budapest, 2016. október 14. 

Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid
főigazgató

 

Kapcsolódó dokumentumok